Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya

Us trobeu davant del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (el MNATEC), un espai que reclama una visita única i complerta al seu interior, tant per la seva arquitectura com pel seu interès museístic. 

L’antiga fàbrica tèxtil Vapor Aymerich, Amat i Jover, construïda el 1907 per Lluís Muncunill, va esdevenir museu a partir del 1983 i es dedica a subratllar la importància de la ciència i la tècnica en el devenir de la història. 

És per això que la música de Joan Bagés Rubí, artista sonor amb gran interès per l’ús de la tecnologia, conjuntament amb la música contemporània de Kammart i Morphosis Ensemble, entra en perfecta simbiosi en aquest entorn de recerca i investigació. 

El seu projecte L’orquestra simfònica com a sintetitzador, ha estat subvencionat per l’Ajuntament de Terrassa (Terrassa Crea, 2021) i ha implicat a molts alumnes de Conservatoris de Terrassa i del Vallès.   

Amb aquestes noves sonoritats podreu rebre l’impacte artístic similar al que rebia la gent de principis de segle XX en observar la coberta ondulada tan característica de l’edifici. 

Gaudiu de l’experiència i deixeu-vos portar pels nous universos sonors!

Fragment de L’orquestra simfònica com a sintetitzador
Joan Bagés Rubí